18.7.2018. 14:12
4
"Kaže mi 'Ja ih ne optužujem, ali ako bude rata ja ću biti prva na tenku'"
Mirsad Hadžikadić, kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na predstojećim općim izborima 2018. godine, govorio je za Source.

S Hadžikadićem smo govorili o Maršu mira, Srebrenici, ljudima koji su preživjeli genocid i njegovim susretima s njima.

Govorili smo i o stanju kada je u pitanju njegov politički put i borba za predsjedničku poziciju, gdje nam je objasnio na koji način dolazi do građana BiH. 

Cijeli intervju s Hadžikadićem možete pogledati i poslušati u videu iznad, a intervju koji smo ranije zabilježili, u kojem možete saznati više detalja o ovom kandidatu imate priliku vidjeti na ovom linku:

"Ja imam sada više novca nego što ću imati na bilo kojoj funkciji ovdje. Nisam čovjek koji srlja, znam u šta dolazim"


Hadžikadić kaže da će se za Predsjeništvo boriti putem kojim do sada nisu išli političari u našoj zemlji, te vjeruje da će narod shvatiti kako je vrijeme za neku novu politiku i neku novu bolju budućnost.

Banjalučanin s adresom u Americi od 1984. godine, je osnivač i dekan Fakulteta informacionih tehnologija u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, te direktor Instituta za kompleksne sisteme. 

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.