17.9.2018. 14:53
19
"Glasaću za SDA, svi moji su u stranci. Tako ide od koljena do koljena, svoj svome - sto posto"
Izbori su sve bliže, predizborna kampanja odavno u toku, a politički plakati su prekrili grad.

Političari se na sve načine bore da dopru do glasova građana, no rijetko ko od njih nudi konkretno rješenje problema u zemlji.

Mandat koji je na isteku nije pokazao ništa dobro, niti smo kao stanovnici ove države vidjeli ikakvu korist od onih koji su vladali ove četiri godine.

Što je još gore, ni sadašnji predizborni skupovi ne obećavaju nam bilo kakvu promjenu na bolje, niti mladi, za koje se kaže da su snaga ove države, imaju jasniju i bolju politiku od ovih iskusnijih.

Analitičari bi rekli da su to sve učenici ovih koji su do sada vladali državom i da ni od njih ne možemo očekivati ništa više i bolje nego što sada imamo.

Šta kažu građani o svemu ovom i hoće li i kako glasati na ovim izborima, poslušajte i pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

19
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.