2.10.2018. 10:45
7
"Nisam ja pobjegao ni od čega. Kako mogu nuditi rješenje oni koji su zemlju doveli u ovo stanje"
Prije nekoliko dana nezavisni kandidat za Predsjedništvo BiH Mirsad Hadžikadić, je napustio studio Federalne televizije jer, kako on navodi, konstantno se vrši diskriminacija i favoriziranje vladajućih stranaka od strane javnih servisa kada su u pitanju debatne izborne emisije.

On je kazao da Federalna TV i Radio Federacije BiH donose uredničke odluke koje nisu neutralne, a time ni u interesu javnosti. 

O ovoj temi smo govori sa Hadžikadićem, ali i tražili odgovore na sva pitanja koja su se nametala nakon ovog 'skandala'.

Hadžikadić nam je kazao zašto je ljut bio zbog svega, te šta je planirao pitati sagovornike koje je želio pored sebe u emisiji.

Odgovorio nam je i na pitanje da li planira ostati ovdje, bez obzira na rezultat, i da li ima u planu formirati stranku.

Cijeli intervju možete pogledati i poslušati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.