13.10.2018. 17:23
20
Manekenka Nerma Juko i njen momak napadnuti na Ilidži: Naoružani i maskirani govorili su 'Baci ključeve', oteli su lanac i torbicu vrijednosti 20 hiljada maraka
U četvrtak navečer oko 23.20 sati fizički su napadnuti manekenka Nerma Juko iz Visokog, Miss Srednjobosanskog kantona 2017. godine, i njen momak Kenan Topalović.

Napad se dogodio u ulici Ibrahima Ljubovića br. 55, u sarajevskom naselju Ilidža. 

Kako kaže Nerma za Source.ba, kada su se vraćali do stana u kojem već dvije godine žive zajedno, prilikom izlaska iz automobila, napale su ih dvije maskirane osobe, te uz prijetnju pištoljima od njih pokušale oteti ključeve automobila. 

Otuđili su im lanac i torbicu vrijednosti 20 hiljada maraka, te mole građane ako vide ili prepoznaju da se jave.

Policija je obavila uviđaj. Imaju određene indicije o osobama koje bi to mogle učiniti. 

Nerma je za naš portal ispričala detalje ovog slučaja, pa poslušajte u videu iznad šta ja kazala.

(Alen Avdić)


20
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.