25.12.2018. 13:36
1
"Koja majka to šalje sinu u zatvor, meni je drago što je on u zatvoru. Ne plašim se, evo me, neka vještače paket"
U paketu koji je poslan zatvoreniku u Ustikolini, kako mediji prenose i kako prvi izvještaj MUP-a BPK govori, pronađena je droga.

Praškasta materija koja asocira na drogu ja navodno pronađena u paketu čokoladnih bananica koje je dobio od porodice iz Sarajeva.

U pitanju je zatvornik Denis Kavara koji u Ustikolini izdražava kaznu zatvora upravo zbog droge.
Denisova majka Ljilja Kavara za Source.ba govori kako to nije učinila za sina i garantuje životom da ona i muž nemaju ništa s tim, te da u paketu koji su oni poslali sinu nema droge.

Ukoliko se utvrdi da je u tom paketu bilo drage, onda je podmetnuto, kaže Ljilja, ali se i pita ko bi to uradio jednom ovisniku, koji je ionako sebi uništio život.

Kaže da su ga vodili u komune na liječenje, ali nije pomoglo. Zatvor je mjera koja je dobrodošla njenom sinu kako bi apstinirao od droge, pa se pita zašto bi mu ona pomagala da to ponovo čini i sebi život oduzima.

Nakon otkrivanja sumnjive pošiljke njen sin je  kažnjen sa tri dana samice.
Za Source.ba je Ljilja Kavara pričala o cijelom slučaju, pa u priloženom snimku iznad poslušajte šta je rekla.

(Alen Avdić)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.