7.1.2019. 15:53
0
Zašto je stradao ljubavnik? Krivica za preljubu je uvijek u porodici
Crna hronika je svakog dana sve zastupljenija u našoj zemlji. Na dnevnoj osnovi gledamo slučajeve samoubistava, ubistava, saobraćajnih nesreća i raznih kriminalnih radnji, koje nam pokazuju da sigurnosna situacija u državi nije nimalo dobra.

Dokaz tome je jučerašnji dan. Na Stupu u Sarajevu pronađeno je tijelo muškarca. U ulici Latička građani su prijavili da se na nalazi beživotno tijelo.

U Derventi je poginuo pješak. U Prnjavoru također pješak izgubio život. 

Na Otesu na Ilidži dogodilo se ubistvo. Naime, muž je iz vatrenog oružja ubio komšiju nakon što ga je zatekao sa svojom suprugom.

O sigurnosnoj situaciji i stanju uma razgovarali smo sa psihoterapeutkinjom Nerminom Vehabović Rudež.

Govorili smo o tome zašto je samoubistvo česta pojava, posebno kada su mladi u pitanju, zašto smo okrenuti jedni protiv drugih, te fonomenu da  u preljubi uvijek strada treća osoba, koja je najmanje kriva (OVDJE NAPOMINJEMO DA OSUĐUJEMO SVAKO UBISTVO I NASILJE).

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.