19.5.2019. 12:42
3
Ljut zbog isključenja iz SDP-a: Neće ući u Memorijalni u Potočarima, niti će prisustvovati dženazi
Odlukom Glavnog odbora SDP-a iz stranke su isključeni Zlatko Lagumdžija, Ivo Komšić, Miro Lazović, Emir Zlatar, Hakija Meholjić, Meliha Lekić, Zoran Mikulić i Rusmir Mesihović.

Meholjić je zbog ovog poteza rukovodstav  SDP nazvao fašističkom strankom, te kazao da  na sjednicu Glavnog odbora nije mogao doći zbog zdravstvenih problema.

Meholjić je za Source kazao kako je on stvarao SDP kada niko od aktuelnog rukovodstva nije bio ni u planu kao član. 

Na Odboru Socijaldemokratskog pokreta, zbog kojeg je i isključen iz SDP-a, učestvovao je kaže zato da bi okupio ljude, jer se država nalazi u opasnosti.

Poručio je kako će se potruditi da 11. jula rukovodstvo SDP-a bude onemogućeno da prisustvuje dženazi u Potočarima. 

(Alen Avdić)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.