17.6.2019. 16:08
4
Pričali smo o seksu! "Unuk me pita 'Nano kako si ti imala seks sa dedom.' Nosila sam i dekolte i šorc"
Iako ćete na našim ulicama vidjeti više golotinje nego bilo gdje na svijetu, to ipak nije pokazatelj da smo otvoreni i slobodni kao drugi narodi.

Posebno kada je u pitanju tematika o seksu. I dalje je, čini se, tabu u porodici govoriti o ovome i pričati sa svojim najbližim o najintimnijim stvarima.

Je li to razlog što imamo mnogobrojne probleme, neželjene trudnoće, ubistva beba, prostituciju, silovanja, napade, pedofiliju, ne znam, ali znam da nam ni sloboda nije donijela mnogo toga boljeg.

Jer u svemu idemo u krajnost. U izobilju svega u 21. vijeku, veoma često biramo ono što je najlošije.
Podržavam da u školama imamo seksualni odgoj i da u porodici pričamo sa svojom djecom, ali ni u kojem slučaju da djeca sa majkom i ocem gledaju porno filmove, kao što je to danas u mnogim domovima sasvim normalna stvar.

Jer, ukoliko djetetu date toliko slobode da pred vama može gledati kako tamo neki zadovoljavaju svoju pohotu i izvode najperverznije scene, onda to dijete neće imati granica bilo gdje da se nalazi.

Ukoliko mu pričate da je sve normalano i da je sve dozvoljeno, vrlo lako će otići predaleko, jer u našoj je prirodi da uzmemo sve što nam se nudi.

Ja sam za kombinaciju porodičnog tradicionalnog i obaveznog školskog, a šta kažu građani Sarajeva poslušajte u anketi koju smo danas uradili.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber






4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.