29.8.2019. 16:12
11
"Lobiram kod SDA da rasturimo Vladu. Lider stranke se uhvatio za polni organ i rekao da sam plod njegove onanije. Konaković je rekao da podržava tog čovjeka"
Predsjednik Kantonalnog odbora SDA Asim Sarajlić i zastupnik u Skupštini KS Fahrudin Pecikoza, uslikani su u restoranu "Oaza" na Ilidži.

Pecikoza je u ovom ugostiteljskom objektu sjedio i sa Alijom Budnjom, utjecajnim članom SDA, a koji je inače vlasnik kompleksa Hoteli Ilidža u čijem sastavu posluje i restoran Oaza.

Mediji su naveli kako se radilo o razgovorima zbog naklonosti Pecikoze radi rekonstrukcije Vlade KS, a SDA je  navedeni poduhvat najavljivala u više navrata.

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović je najavio rekonstrukciju Vlade KS za jesen,a  koju čine Naša stranka, SDP, NiP, SBB, NBL i DF.On je kazao da je Vlada KS "pilot projekat koji drži međunarodna zajednica". 

Pecikoza i Damir Nikšić u aprilu su formirali parlamentarnu grupu pod nazivom “1. april” u okviru koje će djelovati u Skupštini KS. 

Pecikoza je na Općim izborima dobio 758 glasova na listi Nezavisne bh. liste, ali je u aprilu ove godine napustio navedenu stranku i odlučio djelovati zajedno s Nikšićem koji je izbačen iz SDP-a. 

O ovom smo razgovarali s Pecikozam, a šta je rekao poslušajte u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)


11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.