9.9.2019. 17:16
6
Ruskinja Ljudmila zbog Nedima doselila u Sarajevo i prihvatila islam: Odmah mi je rekao kako stvari stoje, mama je bila zabrinuta
Za Source je govorila Ljudmila Mila Babić, Ruskinja koja se prije šest godina udala za Sarajliju Nedima Babića.

Danas je Mila majka dvogodišnje djevojčice, sa suprugom vodi jedan od najuspješnijih sarajevskih fitnes centara, bavi se kaligrafijom i prihvatila je islam za svoju vjeru.

Ova kreativna dama zaljubljena je u umjetnost, prirodu i putovanja, te je svog supruga, Sarajliju Nedima Babića, upoznala je sasvim slučajno na jednom od svojih putovanja. 

Ljubav prema njemu bili su razlog za mnoge promjene u Milinom životu; preselila se u Sarajevo, naučila bosanski jezik, okušala se u mnogim zanimljivim poslovima i upoznala se s islamom, prihvatila islam za svoju vjeru i odijevanje u skladu s propisima te vjere. 

Svoju zanimljivu životnu priču odlučila je ispričati za Source.ba.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

 
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.