5.8.2021. 23:02
4
Građani Ciglana ogorčeni jer nema vode 'Morao sam s ocem u Buća Potok da punimo kanistere kod prijatelja'
FOTO: Ilustracija
Nakon objave teksta pod naslovom "Uskoro normalizacija u vodosnabdijevanju u Sarajevu najavljeno je iz ViK-a", redakciji Source.ba portala javilo se nekoliko stanovnika naselja Ciglane.

- Centar Sarajeva i dalje bez vode,  30 sati bez vode. Razumljivo je 1-2 sata da probijete rok, ali 12 sati, što je previše, previše je. I na kraju kao sanirali kvar, i onda ustanovite da niste dobro uradili. Savjesno bi bilo građanima umanjiti račune za mjesec avgust zbog ove obmane koju ste uradili - navela je ogorčena Sarajka N.S. i dodala kako je nenormalno da se ovo sve dešava u glavnom gradu BiH.


Dodala je kratku i jasnu poruku valstima - KOLEKTIVNO PODNESITE OSTAVKE! KJKP Vodovod i kanalizacija doo Sarajevo - stoji u poruci ove djevojke.


Jedan od stanovnika naselja Ciglane u Sarajevu,  također nam se obratio i naveo kako je s ocem morao otići čak do naselja Buća Potok. To sve kako bi kod prijatelja nasuli kanistere vode jer, preko 30 sati nemaju vode u njihovom naselju.

 

 

Uz  ogorčenje i nevjericu, DŽ.N. kaže kako on i porodica smatraju nečuvenim ovakvo ponašanje nadređenih u ovom segmentu, a to se direktno odnosi prvenstveno na ViK i ostale u Kantonu Sarajevo koji su zaslužni za kolaps u vodosnabdijevanju.


Tekst na koji su građani dali ovakvu reakciju možete pročitati OVDJE.

 


(Amer Mujezinović)

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.