22.6.2022. 20:37
0
Almin Selimović, mladi pjevač koji pomaže ljudima
Almin Selimović mladi je pripadnik estradne scene koji već od početka muzičke karijere uživa ogromnu pažnju publike.

Osoba je koja nije stala samo na tome da mu muzika bude jedina životna preokupacija. Ovaj svestrani momak pored pjevačke karijere, radi u jednoj humanoj organizaciji koja pomaže ljidima.

Nije baš lagan zadatak pronaći pjevača koji uspješno uporedo obavlja nekoliko poslovnih obaveza i uspjeva u svemua.

Nedavno je objavio svoju novu pjesmu koja je i našu pažnju 'ulovila' već na prvo slušanje. Nama je bilo veoma ugodno iznenađenje da ovako mlada osoba ima veoma široko područje razmišljanja o mnogim stvarima koje su bitne za čovjeka. Nije mu muzika jedina obaveza, ali najveća mu je ljubav,  kaže nam Almin.


Upitali smo našeg gosta i nekoliko pitanja o stanju društvene zajednice,  pa u video prilogu preslušajte šta nam je rekao. Na kraju smo malo i zapjevali, stihove druge pjesme ovog pjevača.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.