28.6.2022. 13:00
0
Pjevačica Slađana Mandić: "Ne smije sve na brzinu. Nije poenta biti poznat samo da vas neko snimi!"
Pjevačica koja oduševi svojom pojavom, da li putem malih ekrana ili uz radijske zvučnike, Slađana Mandić nedavno je održala promociju svoje nove pjesme.

Taj dan iskoristili smo da obavimo veoma zanimljiv razgovor. Pričali smo o muzici. o biznisu njenog supruga, a spomenuli smo i Slađin posao voditeljice na jednoj televiziji iz Sarajeva.

U pripremi nove pjesme i popratnog spota "Sati" učestvovalo je skoro 50 ljudi, kazala nam je pjevačica. Muziku i tekst za najnovije ostvarenje potpisuje Dino Muharemović, a za aranžman i produkciju bili su zadužei  Adis Sirbubalo i Mahir Sarihodžić. Dio ekipe koja je stvarala novitet bio je i Borjan Milošević navela je Slađa, a sve je zaključak oko pjesme obavljen je u studiju "Long Play" u Ljubljani. Pjesmu možete preslušati OVDJE.

Slađana Mandić osoba je koja uz svoju karijeru koju gradi već godinama, malo po malo ali sigurno i spretno, ima podršku njne sestre Nine.  Pjevačica je navela kako joj je sestra najveća podrška, pogotovo kada je u pitanju "baratanje s novcem".

- Pjesma "Sati" nastala je prije četiri godine . Sada su "Sati" dočekali svojih pet minuta. Na projektu je radio provjereni tim koji dobija i ovo je nastavak pjesama "Osluškujem" i "Drhtala, ginula". Ostalo je na publici - kazala je medijima Slađana Mandić.

Upitali smo Slađu nekoliko pitanja o porodičnim odnosima jer ona i sestra veoma uspješno sarađuju, a Slađana se našalila da je "ona više tukla sestru dok su bile mlađe, a danas su nerazdvojne i privatno i poslovno."  


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo 

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.