30.9.2017. 12:58
2
''U klubu su neke utakmice manje bitne, za reprezentaciju je svaka važna. Ljudi ne znaju šta je igrati na Grbavici''
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu 7.10. na Grbavici igra važnu utakmicu protiv Belgije, jedne od najjačih selekcija, a tri dana kasnije, protivnik će nam biti reprezentacija Estonije

Pred posljednja dva kola ovog kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo, razgovarali smo sa selektorom naše fudbalske reprezentacije Mehmedom Baždarevićem.

Sa selektorom smo pričali o trenutnom stanju i raspoloženju koje vlada među igračima, povratku Seje Salihovića, odsustvu Miralema Pjanića, očekivanjima, ali i drugim stvarima.

Mehmed Baždarević je klupsku karijeru započeo u Željezničaru, gdje je za devet godina odigrao 300 utakmica, a u tom periodu čak dva puta je izabran za najboljeg igrača Jugoslavije. Igrao je još i u Sochauxu, Nimesu, te kratko u Etoile Carougeu. Selektor naše reprezentacije je od 2014. godine. 

Cijeli intervju sa popularnim Mešom možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.