8.2.2018. 0:30
1
''Teren je bio veliki protivnik. Igrači Željezničara su jako interesantni, posebno mi se svidio Žerić''
U utakmici playoffa Omladinske lige prvaka juniori Atletica savladali su na Grbavici Željezničar rezultatom 3:1.

Željezničar je odlično otvorio utakmicu, te svim navijačima dao nadu da bi se mogla slaviti još jedna historijska pobjeda. Već u devetoj minuti, gol Jorgandžija je zatresao Šehić za erupciju oduševljenja i veliko slavlje na Grbavici.

Nakon pogotka Atletico je preuzeo inicijativu na terenu, a pogodak za 1:1 u 27. minuti postiže Moreno, da bi samo pet minuta kasnije, isti igrač preokrenuo na 2:1 za Jorgandžije.

U nastavku utakmice, Plavi dječaci su imali nekoliko prilika da postignu pogodak, no to im nije polazilo za nogom. U 67. minuti rezervista Atletica Aguero pogađa za konačnih 3:1.

Plavi dječaci su se do posljednje sekunde utakmice borili, no Atletico je na kraju ipak zasluženo slavio, a svog narednog protivnika saznat će u petak.

 

Novinar: Amila Alijagić

Snimatelj i montažer: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.