15.5.2018. 15:24
0
Drugi put u Brazilu: Nismo najbolji, ali za bolje ne znamo!
Nakon što su u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Žepču odigrane kvalifikacije, 16 ekipa se plasiralo u završnicu Neymar Jr's Five turnira, a finale je održano protekli vikend na malim terenima Zetre.

Ekipu koja je pobijedila činili su: Emir Omerhodžić (kapiten), Sead Kapetnović, Kerim Iriškić, Bekir Kustura, Emir Kustura, Senad Džidić, Renato Čilić, te će predstavljati našu državu na Svjetskom prvenstvu 21. jula u Brazilu.

Ono što je također zanimljivo je činjenica da je ista ekipa i prošle godine predstavljala BiH u Brazilu, a tamo su u četvrtfinalu izgubili od Angole.

Pobjednička ekipa je za naš portal govorila o samom takmičenju, sistemu takmičenja, ali i očekivanjima u Brazilu. Kako kažu, nisu najbolji, ali još nisu naišli na nekog boljeg. 

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.