2.12.2018. 20:21
5
Crnomarković otkriva detalje iz FK Željezničar: Gospodine Odoviću, je li istina da Vama Arežina ne treba? - Ne treba predsjedniče! E onda je to kao Odovićeva odluka
Stvari u Željezničaru već odavno ne funkcionišu kako bi trebale, barem kada je sportski segment u pitanju, koji je, uostalom i najbitniji segment u jednom fudbalskom klubu.

Nakon serije loših rezultata, Milomir Odović je napustio poziciju šefa stručnog štaba Plavih sa Grbavice. 

No, prethodnih mjeseci predmet interesovanja je bio i Filip Arežina, koji je na ljeto doveden kao najveće pojačanje. Ipak, Filip je za četiri mjeseca koliko je proveo u klubu, dobio tek nekoliko minuta. 

Sada, za naš portal je govorio Pero Crnomarković, zastupnik Filipa Arežine, koji je ispričao cijelu priču vezanu za angažman Arežine u FK Željezničar - od pregovora, do odlaska sa Grbavice. 

Pored toga, Crnomarković je otkrio i neke detalje iz poslovanja kluba, te sa čime su se on i Arežina sve susretali u klubu.

Cijeli razgovor sa Crnomarkovićem možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.