27.6.2021. 11:44
0
Dizajner Aston Martina prešao u redove Dacije
Dacia je objavila kako njen Odsjek dizajna dobija veliko pojačanje.

Prvog dana septembra, Miles Nurnberger preuzima mjesto direktora dizajna i pridružuje se Upravnom odboru pod vodstvom Denisa Le Vota, izvršnog direktora Dacije i Lade.

Poznati dizajner će odgovarati Laurens van den Acker, izvršnom potpredsjedniku dizajna i članu odbora Renault Grupe.

Oduševljenje dolaskom tako velikog imena u rumunsku kompaniju ne krije ni Dacia.

Tako je Denis Le Vot rekao da je uzbuđen što će se Miles pridružiti timu, jer Odjeljenje za dizajn igra ključnu ulogu u strategiji brenda. Dodao je da je novi Sandero dokaz sposobnosti njihovih dizajnera da dizajniraju jednostavna, ali atraktivna vozila.

"Izuzetno nam je drago što možemo pozdraviti Milesa Nurnbergera u tako uzbudljivo doba za brend. Miles je ugledni dizajner koji je mnoge inspirisao svojim radom u Aston Martinu. Njegovo iskustvo i želja za jačanjem identiteta brenda kroz dizajn biće od velike koristi za Dacia i pomoći će nam da prilagodimo brend vremenu koje dolazi “, dodala je Laurens van den Acker.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.