29.4.2023. 15:53
0
Prvi pogled na novi BMW Serije 5
Električni BMW i5 samo što nije debitovao, a sa njim dolazi i nova Serija 5. Premijera je za manje od mjesec dana, a sada možemo da vidimo i prve detalje spoljašnjosti ovog automobila. Konkretno, tiče se zadnjeg kraja BMW-ove limuzine.

Na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama navodno se vidi nova generacija Serije 5, ali kako je porijeklo fotografije još uvijek nepoznato, trebalo bi je uzeti sa rezervom.

Ako se ispostavi da je to tačno, kao što mnogi vjeruju, vjerovatno je da BMW sa novom "peticom" ne donosi dizajnersku revoluciju. Kao i u slučaju Audija, to će biti evolucija postojećeg dizajna.

Podsjećamo da je premijera nove Serije 5 zakazana za 24. maj, a početak proizvodnje u Dingolfingu za ovo ljeto.

Prvi primjerci će na puteve stići tokom oktobra, vjerovatno sa nešto višim cijenama u odnosu na prethodnu generaciju.

(Ajdin B.)

BMW 5
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.