4.11.2015. 11:36
0
Prekrasni Mini One otišao u ruke Senadu Gredi
U nagradnoj igri pod nazivom „Točite na Energopetrolu i Ini i osvojite Mini“ koju su organizirale kompanije Holdina i Energopetrol, održano je svečano izvlačenje dobitnika na benzinskoj stanici na Čengić Vili u Sarajevu. Najpopularnije benzinske stanice u FBiH zabilježile su neočekivano veliki interes za nagradnu igru koja je trajala dva mjeseca, a u kojoj je glavna nagrada bila – automobil Mini.
Brojne poznate ličnosti i predstavnici medija uživali su i zabavili se izvlačeći dobitnike nagrada. Među mnogima koji su izvlačili utješne nagrade bio je i Almir Kurt, dok je ruka Jasmina Fazlagića pronašla najsretnijeg dobitnika – Senada Gredu iz Sarajeva, koji je postao vlasnik novog automobila Mini. 

Mreža Energopetrol i INA benzinskih stanica su prvi izbor vozača kada se radi o kvaliteti goriva. Odaziv od nekoliko desetina hiljada učesnika u našoj nagradnoj igri sve nas je pozitivno iznenadio i obradovao. Želim da iskoristim priliku da čestitam svim dobitnicima nagrada, a naročito dobitniku glavne nagrade. Mi smo, zajedno sa učesnicima u nagradnoj igri, sa nestrpljenjem očekivali dobitnika automobila Mini i sada mu želimo sretnu i sigurnu vožnju. Zahvaljujemo se svima za učešće i povjerenje koje ukazuju dokazano najboljem Euroclass-u“, izjavio je Vjekoslav Ivandija, izvršni direktor sektora Maloprodaje Energopetrola i Holdine.

Nagradna igra počela je 12. augusta, a učestovati je bilo moguće sve do 14. oktobra 2015. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.