3.12.2015. 10:28
0
Radnici "Krivaje" na putu za Žepče, namjeravaju blokirati put M17
Nezadovoljni radnici firme "Krivaja Mebl" uputili su se jutros iz pravca Zavidovića ka Žepču, nakon što su jučer protestovali ispred ove firme zbog neispunjavanja obećanja i osnovnih zahtjeva .
Radnici se trenutno kreću pješke ulicom Zlatnih ljiljana, a imaju namjeru da blokiraju put M17, prenosi Avaz. Očekuje se da će radnici oko pola 12 stići u Zepče, gdje će blokirati petlju na ulazu u grad.   

Prema podacima iz MUP-a Zeničko-Dobojskog Kantona, radnici su u pratnji policije, a vozači koji se kreću pomenutom dionicom pozivaju se da voze oprezno. 

Podsjećamo, radnici firme "Krivaja Mebl" jučer su ponovo obustavili proizvodni proces. Razlog je nepoštivanje dogovora koji je postignut prije tri sedmice na sastanku sa federalnim premijerom Fadilom Novalićem.  

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.