15.12.2015. 16:02
0
Poznati bh. dizajneri u stručnom žiriju Tuborg kreativnog konkursa
Projekat osmišljavanja dizajna Tuborg boce i etikete za 2016. godinu za kratko je vrijeme okupio značajan broj dizajnera, među kojima se našao i kreativni duo Mireldy. Mirel Hadžihasanović i Imelda Ramović su odabrani kao stručni žiri koji će po završetku konkursa odabrati tri najbolja rada iz Bosne i Hercegovine.

Dizajneri i ilustratori u području oglašavanja, umjetnosti i kulture, muzičke i modne industrije zajedno stvaraju od 2004, a 2010. osnivaju dizajn studio Mireldy. U tom su periodu, samostalno i u sklopu nekoliko regionalnih kreativnih agencija, prikupili impresivan broj projekata i nagrada.

„Raduje nas da ćemo biti članovi stručnog žirija. U ocjenjivanju radova ćemo najveći naglasak staviti na ideju, ali i na vizualnu realizaciju kao i mogućnost izvedbe ponuđenog dizajna“,  izjavio je duo.

Tuborg kreativni konkurs je u prvih pet dana nakon otvaranja uspio ostvariti zapažene rezultate. Sa preko hiljadu posjeta stranice www.tuborg.design i preko 600 preuzimanja materijala za rad, projekat već u samom začetku obećava odlične rezultate. Konkurs je otvoren do 31. decembra. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.