8.4.2016. 22:29
0
Odluka Federalnog ministarstva rada: Nikad više slobodnih dana za 1. maj
Ovim zakonom propisano je da, ukoliko jedan od dana kada se slavi ovaj praznik pada u nedjelju, praznikom se smatra prvi naredni dan poslije ta dva dana.

S obzirom na to da Prvi maj ove godine pada u nedjelju, Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da su neradni dani u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) ponedjeljak (2. maj) i utorak (3. maj), uz napomenu da u dane praznika poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe ne rade, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.