11.4.2016. 18:05
0
Brčko: Produžen pritvor H.M. osumnjičenom za ubojstvo
Postupajući po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta, Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor H.M. (63) iz Maoče kod Brčkog osumnjičenom da je prije mjesec dana u ovom mjestu hicima iz pištolja ubio R.L (70).
Podsjetimo, Tužiteljstvo  Brčko distrikta otvorilo je istragu protiv H.M.  iz Maoče zbog sumnje da je 12.ožujka oko 10 sati  na lokalnoj cesti  prema susjednim Rašljanima hicima iz pištolja lišio života R.L. (70) također  iz Maoče.

Istraga u ovom predmetu usmjerena je na dokazivanje kaznenih  djela ubojstva i  neovlaštene nabavke, držanja  ili prodaje oružja ili bitnih dijelova za oružja, navodi se u priopćenju iz brčanskog Tužiteljstva.
(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.