13.6.2016. 20:45
0
Državljanin Srbije ukrao pasoš mrtvog čovjeka da uđe u BiH
Državljanin Srbije L. Janković (26) predat je Okružnom tužilaštvu u Trebinju zbog pokušaja prelaska granice BiH i Hrvatske sa tuđim pasošem koji je ukraden, a vodi se na V.D. koji je prethodno preminuo, saznaju "Nezavisne".

S obzirom da je Janković granicu pokušao preći na Graničnom prelazu Gradiška, a pasoš je ukraden u Bileći, iz jednog automobila, policija iz ovoga krajiškog grada je odmah pozvala kolege u Hercegovini, koji su mu dokumentovali krivično djelo kra|a i uz izvještaj ga predali tužilaštvu. 

„S obzirom da se radi o dokumentu lica koje je preminulo prije toga perioda, pa službenici policijske stanice u ovom gradu nisu znali ništa o nestanku navedene putne isprave, nije se ni reagovalo sve do zloupotrebe“, objasnio je Siniša Laketa, načelnik Sektora policije u ovom Centru.

(Merima Druškić/Nezavisne)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.