3.10.2016. 16:16
0
Mićić: Potvrđujem pobjedu
Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić /SDS/ saopštio je danas da je njegova pobjeda na lokalnim izborima neupitna i da u odnosu na protivkandidata Zlatka Maksimovića vodi za 547 glasova.

"Potvrđujem sinoć objavljenu pobjedu. Na osnovu svih prebrojanih listića i zapisnika koje imamo, ja sam dobio izbore. Imam 547 glasova više od svog protivkandidata, što je sasvim dovoljno", rekao je Mićić i dodao da je veoma važno reći da je i SDS pobjednik na ovim izborima. 

Mićić kaže da je SDS imao više glasova i od SNSD-a i od PDP-a, koji su, kaže on, druga i treća politička partija. 

Prema njegovim riječima, SDS će imati jednog odbornika više, odnosno umjesto dosadašnjih osam, sada će imati devet. 

(Nezavisne/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.