3.11.2016. 15:35
0
Na Bjelašnici i Igmanu pada snijeg, na Babinom dolu danas u funkciji trosjedna žičara
U Babinom dolu na Bjelašnici temperatura je -3 stepena Celzijusa, a na Malom polju i Velikom polju na Igmanu -4 stepena Celzijusa

Na olimpijskim planinama Bjelašnici i Igmanu trenutno pada snijeg, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz KJKP ZOI 84 navode da će danas u Babinom dolu na Bjelašnici biti u funkciji trosjedna žičara od 10 do 18 sati.

Podsjetili su da je od 1. novembra 2016. godine počela akcijska pretprodaja Ski karata. Kupci sezonskih ski karata za sezonu 2015/2016. imaju dodatni popust prilikom kupovine Ski karte za Ski sezonu 2016/2017. po cijeni od 315 KM, za vrijeme trajanja akcijske pretprodaje.

Ljubitelji skijanja karte mogu kupiti u ulici Alipašina bb, Olimpijska dvorana Zetra (ulaz F), u periodu od 10 do 18 sati radnim danom i subotom od devet do 15 sati. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.