16.12.2016. 12:33
3
OO SDA Centar demantovao povezanost Amira Zukića i Merime Zukić sa isplatama SDA aktivista
Općinski odbor SDA Centar demantovao je povezanost Amira Zukića i Merime Zukić sa isplatama SDA aktivista koji su radili kampanju za Lokalne izbore 2016.

Nakon objave članka na našem portalu „Bratična Amira Zukića, Merima, obećala isplatiti djevojke za kampanju SDA, pa onda rekla da je to bio volonterski rad“ OO SDA Centar poslao nam je demant.

Tekst demanta prenosimo u cjelost: 

"Kao i u svim dosadašnjim predizbornim kampanjama, rad svih aktivista, članova Asocijacije mladih je bio adekvatno nagrađen, te će tako biti i za Lokalne izbore 2016. godine. Tačno je, da je zbog određenih tehničko-proceduralnih razloga došlo do kašnjenja u isplati aktivista, ali je rukovodstvo OO SDA Centar već održalo sastanke sa aktivistima u cilju rješavanja navedene situacije, te je na obostrano zadovoljstvo
postignut dogovor koji će biti realizovan do kraja tekuće godine.

Također, ovim putem želimo istaći i to da je Merima Zukić bila isključivo koordinator tima za info-pult, te da je svaka povezanost Amira Zukića i Merime Zukić sa isplatama potpuno neosnovana i neutemeljena,  jer je dio vezan za finansije prema svim internim aktima isključivo u nadležnosti rukovodstva OO SDA Centar.

Također, moramo konstatirati da je veoma tendenciozno stavljanje g. Zukića u naslov teksta",
stoji u tekstu koji nam je poslao OO SDA Centar. 

Novinarka: Merima Druškić

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.