28.12.2016. 14:43
0
Tradicionalna akcija za ljubitelje bazena – „Zima na Olimpijskom 2017.“
Za vrijeme nastupajućih zimskih praznika i školskog raspusta, Menadžment Javnog preduzeća „Olimpijski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo je za svoje korisnike pripremio posebnu/tradicionalnu akcijsku ponudu.
Tako dnevna karta koja podrazumijeva korištenje bazena, teretane, fitness sale za žene i saune, za sve kategorije korisnika iznosi 5,00 KM, uz privilegiju besplatnog ulaza za dijete do sedam godina uz pratnju i nadzor roditelja/staratelja.

Pored povlaštenih (jeftinijih) individualnih ulaznica, bit će upriličeni i grupni programi kao što su Intenzivna škola plivanja (svaki radni dan) 10 termina po cijeni od 40,00 KM, početak je predviđen za ponedeljak, 09. januara 2017. godine, zatim Individualna škola plivanja (obuka 1 na 1) – 10 sati 150,00 KM u terminima do 07:00 do 23:00 sati, te Tromjesečna karta za paket usluga u toku trajanja Akcije: bazen, teretana, fitness sala za žene i sauna će koštati 120,00 KM. Tu su i nove cijene za Aqua aerobik (tri termina sedmično) – 30,00 KM za mjesec dana i Les mills program rekreacije (šest termina sedmično) – 40,00 KM za mjesec dana.

Prijave za programe Akcije „ZIMA NA OLIMPIJSKOM“, moguće je izvršiti na recepciji Olimpijskog bazena ili na zvaničnoj web prezentaciji, a akcija će trajati od 03. januara do 28. februara 2017. godine.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.