6.2.2017. 11:09
0
Potvrđeno: U požaru na Alipašinom polju dvije osobe smrtno stradale, osam imalo trovanje
Stariji bračni par je stradao u požaru koji se dogodio u naselju Alipašino polje, uslijed eksplozije plinske boce.

Na teren su izašla tri vozila Hitne pomoći KS, ali za ovaj par nije bilo spasa. 

"Dvije osobe su smrtno stradale, muška i ženska osoba inicijala R.V i Š. R., koje su se nalazile u stanu u kojem je došlo do požara. Osam osoba je imalo trovanje ugljen monoksidom. Dakle, deset osoba je trebalo pomoć, ali nažalost za dvije osobe nije bilo spasa", kaže za Source Jasmina Hanjalić iz Hitne pomoći KS.  

Požar je kako saznajemo zahvatio i stan iznad. Grupa mladića koji su se zatekli tu, pokušali su pomoći bračnom paru, ali od velike vatre i dima nisu uspjeli doći do njih. 

(Alen Avdić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.