16.3.2017. 18:02
0
BH Telecom donirao 100.000 KM Kantonalnoj bolnici Zenica
Generalni direktor kompanije BH Telecom Mirsad Zaimović uručio je danas donaciju Kantonalnoj bolnici Zenica od 100.000 KM, koja je odobrena ovoj zdravstvenoj ustanovi za nabavku uređaja neophodnih za rad Eksplantacionog odjela.

Koliko je značajna ova donacija za zenički Eksplantacioni tim, najbolje govori podatak da za jednu eksplantaciju nekada rade i po 48 sati u kontinuitetu, tako da će nabavka dodatne opreme značajno olakšati njihov proces rada.

Nabavkom opreme Eksplantacioni centar Kantonalne bolnice ostvaruje i jedan od uvjeta za registraciju centra na federalnom nivou.

Ovogodišnje donacije BH Telecoma, u ukupnom iznosu od milion KM, usmjerene su zdravstvenim ustanovama i javnim kuhinjama na području Bosne i Hercegovine za finansiranje programa i aktivnosti nabavke medicinskih uređaja i opreme, odnosno nabavke namirnica i kuhinjske opreme za javne kuhinje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.