24.3.2017. 11:45
0
Studentska Olimpijada u Sarajevu by Jägermeister
Opustiti se, napuniti baterije pred ljetne ispite, zabaviti se s društvom na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici, potpuno besplatno? Moguće je, ako ste student i ako ste se se prijavili i postali dio Jägermeister Student Olympics projekta.

Jägermeister je, poučen prošlogodišnjim fantastičnim utiscima studenata, odlučio i ove godine njihove kolege iz cijele BiH nagraditi s dva dana zabave, smijeha i pozitivne energije,  8. i 9. aprila na studentskoj Olimpijadi.

Jäger čarolija nastaje savršenim  miksom 56 biljaka, a ove godine točno taj isti broj prijavljenih ekipa  je odlučilo zakuhati dobru zabavu. Još uvijek pod dojmom prošlogodišnje energije, spremaju se  novi sadržaji, zabave i igre. 

Osam ekipa koje ispune kvalifikacijske zadatke Jäger tima  uživat će u zabavnom vikendu, a sudeći prema tome kako su već odgovorili prvi zadatak – „napravite zastavu svoga tima“

Olimpijada je ponovo u Sarajevu!  Are you in?

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.