24.4.2017. 8:47
0
Interpol raspisao potjernicu za Mostarkom Valentinom Sulić
Nakon što je još lanjskog aprila priznala krivicu i nagodila se na Tužilaštvom BiH o visini kazne od godinu i tri mjeseca zbog dilanja droge, mostarskoj slikarici Valentini Sulić (32) izgubio se svaki trag!

Budući da se nije odazivala pozivima na izdržavanje kazne, za njom je Interpol raspisao međunarodnu potjernicu, prenosi “Večernji list BiH“…

Kako se pisalo, ona je prethodno bila uhapšena u akciji “Osoja”, nakon čega je i optužena kao dio organizovane grupe koju je predvodio njen sugrađanin Adis Burić.

Naime, ona je za njega kao ovisnica prodavala heroin ili kokain i navodno je imala oko 80 konzumenata u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu i Čitluku, a s kojima je, kako se spominje, komunicirala u šiframa te je tako, naprimjer, 50 minuta zapravo značilo 50 grama droge.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.