10.5.2017. 10:03
0
"Vodovod i kanalizacija" Sarajevo: Popravke kvarova i isključenja dužnika
Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo najavili su da će danas biti vršene popravke kvarova na Sedreniku, Žagrićima, Džeki, ulicama Stolačkoj, Urijan dedini, Safvet bega Bašagića, Reisa Fehima Spahe, Briješće brdu, Uglješićima, Trgu oslobodilaca Sarajeva, Aerodromskoj, Donjem Kotorcu, Olovskoj, Bjelavama, kao i prebacivanje priključaka u Alipašinoj ulici i kod A transverzale.

Planiran je izlazak na više lokacija radi isključenja dužnika i sanacije iskopa.

Tokom popravke navedenih kvarova, dolazit će do poremećaja u vodosnabdijevanju u ulicama i naseljima: Safvet bega Bašagića, Urijan Dedina, Briješće brdo, Olovska, Džeka, Toka, Bjelavica, Stolačka, Hamdija Kreševljakovića, Skenderija, Skender Pašina, Obala Isa bega Ishakovića, Reisa Fehima Spahe,  Donji Kotorac, Uglješići te Paje i Mahmutovac.

Također, tokom dana doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u ulicama Komatin, Olovska, Džemala Bijedića, Kromolj, Nahorevska i Svrake IV, saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija".


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.