20.11.2017. 11:03
0
Donacija dm-a i Keune: Šestomjesečna zaliha proizvoda za izvođenje praktične nastave
dm donacija
dm donacija
Predstavnici kompanije dm drogerie markt i Keune Adrija posjetili su Mješovitu srednju školu „Mehmedalija Mak Dizdar“ u Brezi te tom prilikom donirali proizvode za izvođenje praktične nastave.
Na ovaj način učenicima frizerskog smjera omogućeno je da s kvalitetnim proizvodima dm robne marke Balea te Keune proizvodima rade na svom profesionalnom usavršavanju u narednih šest mjeseci. 

Kompanija dm kroz svoje aktivnosti i kampanje nastoji, kad god za to ima priliku, pružati podršku obrazovanju i razvoju mladih. 

Drago nam je da smo zajedno s poslovnim partnerom Keune Adrija realizovali ovu donaciju. Vjerujemo da će šestomjesečna zaliha proizvoda za obavljanje praktične nastave pomoći, kako učenicima u profesionalnom usavršavanju, tako i profesorima u izvođenju praktične nastave.“ – izjavila je u ime kompanije dm Alida Čović Mezet, asortiman menadžerica.
  
Čast nam je i zadovoljstvo da u saradnji sa dm drogerie markt učestvujemo u ovakvim projektima podrške školovanja mladih ljudi. Keune Adrija kao firma već godinama učestvuje u podršci školama kada god se ukaže prilika i trudimo se da djeca koja su se odlučila za frizerski zanat imaju što bolje uslove za učenje. Smatramo da učenici samo uz adekvatne proizvode, dobre kvalitete, mogu napredovati u svom znanju.“ – dodao je Gojko Kovačić, direktor Keune Adrija.

Povod donaciji je kampanja dm-a MI volimo njegovanu kosu, tokom koje će, do 12.12. u dm prodavnicama za kupovinu proizvoda za njegu, stajling i bojenje kose u vrijednosti iznad 15 KM, kupci dobiti četku za raščešljavanje kose na poklon. Kupce u dm prodavnicama očekuje i brošura sa savjetima za njegu kose.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.