15.12.2017. 18:30
0
KJKP GRAS: Od večeras u funkciji trolejbuski saobraćaj na relaciji Dobrinja – Skenderija
Iz KJKP GRAS obavijestili su korisnike da su okončani radovi na kontaktnoj mreži na dionici trolejbuske trase od raskrsnice kod stadiona Grbavica u dužini oko 300 metara prema raskrsnici Hamdije Ćemerlića, a za potrebe izgradnje južne logitudinale.

Privremeni upravitelj KJKP “GRAS”, Haris Gušić, kazao je da kako radnici radili cijelu noć i dan kako bi što prije okončali posao, a građani što manje ispaštali, te je dodao da su sve raspoložive snage radile na tom poslu kako bi trolejbuski saobraćaj bio u funkciji što prije, jer je bilo predviđeno da radovi traju pet dana.

“Danas, 15. decembra u poslijepodnevnim satima je obavljena probna vožnja koja je pokazala da nema smetnji za normalno odvijanje trolejbuskog saobraćaja, te je prvi trolejbus s putnicima prema Dobrinji krenuo s terminala Trg Austrije u 17 sati i dalje će saobraćati prema predviđenom redu vožnje.

Zahvaljujemo se našim korisnicima na razumijevanju zbog protekle izmjene u odvijanju trolejbuskog saobraćaja, a radi izvođenja neophodnih radova za potrebe izgradnje južne logitudinale i neometano odvijanje ovog vida javnog gradskog prevoza”, saopštili su iz KJKP “GRAS”.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.