17.12.2017. 8:23
1
On jednostavno ne može bez Srbije: Milorad Dodik danas ponovo u Srbiji
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obići će danas radove na južnom kraku Koridora 10, te prisustvovati otvaranju nove zgrade Kliničkog centra Niš.

Dodik će od 8.45 časova obići radove na južnom kraku Koridora 10 na dionici Caričina Dolina-Tunel Manajle, lokacija Momin Kamen, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike. 

Radove na ovoj lokaciji kod Vladičinog Hana danas će obići i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije. 

Radove na dionici Caričina Dolina-Tunel Manojle u dužini od 6,75 kilometara izvodi konzorcijum građevinskih preduzeća iz Republike Srpske i Srbije, predvođen "Integral inženjeringom" iz Laktaša. 

U konzorcijumu su, osim "Integral inženjeringa", "Prijedor-putevi" iz Prijedora i "Inter-kop Mišar" iz Šapca. 

Vrijednost radova iznosi oko 110 miliona KM. 

Koridor 10 u Srbiju ulazi u Mađarsku i proteže se do Niša, odakle se račva u južni krak koji vodi ka granici sa Makedonijom i istočni ka granici sa Bugarskom. 

Predsjednik Srpske će od 12.00 časova prisustvovati otvaranju nove zgrade Kliničkog centra Niš. 

U obnovu i izgradnju Kliničkog centra u Nišu uloženo je 50 miliona evra. Klinički centar prostire se na oko 45.000 kvadrata, a prvi pacijenti biće primljeni do kraja godine.

(Srna / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.