17.12.2017. 12:39
1
Sarajevom kruži prevarant, predstavlja se kao dr. Nabil: Traži 50 KM, navodno ode do kombija i onda mu se izgubi trag
FOTO: Source.ba
Poliklinika „Dr. Nabil“ upozorila je građane Kantona Sarajevo da je vlasnik klinike docent dr. Nabil Naser već mjesecima izložen neprijatnim situcijama budući da se njegovo ime zloupotrebljava.

U Sarajevu, naime, kruži prevarant, koji se predstavlja kao da je dr. Nabil Naser ili njegov brat i traži novac, a obično zaustavlja starije žene.

Nakon što im se lažno predstavi kao dr. Nabil, lopov svojim žrtvama ponudi humanitarni paket za koji navodi da je vrijedan oko 1.000 maraka i zauzvrat traži 50 KM. Kada mu gospođe daju novac, kaže da ide po paket u kombi koji je u blizini, a zatim nestane. Sve je blagovremeno prijavljeno Federalnoj upravi policije (FUP) i MUP-u KS.

Molimo građane da ne nasjedaju na prevare lopova i da, ukoliko im se neko predstavi kao dr. Nabil ili njegov brat, o tome odmah obavijeste policiju.

(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.