4.2.2018. 13:50
0
Lazović: Čović nastavlja priču o izbornom zakonu iako je dobio briselsku odbijenicu
Miro Lazović, potpredsjednik SDP BiH kazao je da se priča o Izbornom zakonu HDZ BiH nastavlja i da Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH i dalje ostaje nepopravljivi optimista iako je dobio dvije odbijenice. Jednu u Parlamentu BiH, a drugu u Briselu.

Konačno bi se kao "promicatelj evropskih vrijednosti" morao pogledati u ogledalo i suočiti sa onim silnim obećanjima i promjenama koje je najavljivao. Začudio bi se kada bi mu ogledalo saopćilo da je od svih promjena uspio samo u jednoj. Promijenio je prirodni vodotok rijeke Radobolje koja sada teče pored njegove raskošne hacijende koju njegovi glasači mogu vidjeti samo iz ptičije perspektive - naveo je Lazović. 

Lazović je ranije naveo da čelnici HDZ BiH žele dalju etničku podjelu izmjenama Izbornog zakona koje su predložili. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.