22.2.2018. 15:23
0
BiH podigla mjere sigurnosti
Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić zajedno sa zamjenicima, ministrima Mirkom Šarovićem i Vjekoslavom Bevandom, održao je danas sastanak sa direktorom Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsadom Vilićem i direktorom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Osmanom Mehmedagićem.

Razgovarali su o sigurnosnoj situaciji, sa posebnim osvrtom na jučerašnji napad na ambasadu SAD u Podgorici.

Zatraženo je da se podignu mjere sigurnosti na najviši nivo i da se poveća angažiranost pripadnika naših agencija na terenu, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Direktori Vilić i Mehmedagić su rekli da će sve policijske i sgurnosne agencije pojačati mjere sigurnosti na nivo veći od uobičajenog, ali i naglasili da ne postoje informacije koje bi mogle biti razlog za uznemirenost građana BiH.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.