30.3.2018. 16:30
0
Upravitelj GRAS-a Haris Gušić uskoro bi mogao biti smijenjen
Šef Kluba SDA u Skupštini KS Mirza Čelik na narednoj sjednici 4. aprila tražit će smjenu privremenog upravitelja GRAS-a Harisa Gušića te vraćanje Skupštine i Nadzornog odbora ovom preduzeću. Prema riječima Čelika, upravitelj nije zadovoljio jedan segment, a to je pružanje usluge prijevoza građanima u prigradskim naseljima.

Iz općinskih vijeća čuli smo informacije o odvijanju gradskog prijevoza. U Hadžićima imamo više od 4.000 ispuštenih linija. Općina Hadžići i Stari Grad traže da se u tim rubnim dijelovima usluga povjeri „Centrotransu“. U tom segmentu nismo zadovoljni, onaj dio koji se tiče smanjenja troškova, to je Gušić sve uradio perfektno – rekao je Čelik.

Istaknuo je da će, zbog ispuštanja vožnji na linijama koje su definirane, tražiti da se ojača Uprava te da će na sjednici Skupštine inicirati da se smijeni Gušić, prenosi Avaz.

GusicHaris
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.