18.5.2018. 16:15
0
Bakir Izetbegović pozvao Denisa Zvizdića da ne odustaje od kandidature za Predsjedništvo BiH
U Sarajevu je počela sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije na kojoj će se razmatrati imena kandidata za Predsjedništvo BiH, a na listi koju je uputila Kadrovska komisija nalaze se četiri imena Denis Zvizdić, Safet Softić, Šefik Džaferović i Sebija Izetbegović.

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović pozvao je Zvizdića da ne odustaje od kandidature već da pokaže političku odgovornost, ali i odgovornost prema biračima.

Također će biti razmatrana Platforma za predstojeće izbore. 

Denis Zvizdić je izbjegao odgovor na pitanje da li će odustati od kandidature. Inače, kandidat SDA za Predsjedništvo BiH bit će poznat 26. maja na Konvenciji stranke kada će se tajnim glasanjem donijeti odluka.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.