2.6.2018. 18:55
0
Udruženje Roma podržalo Denisa Bećirovića za Predsjedništvo BiH
Iz Udruženja Roma "Eurorom" podržali su Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, saopćeno je iz tog udruženja, prenosi agencija Patria.

"Mi predstavnici Roma obradovani smo kandidaturom Denisa Bećirovića, za člana Predsjedništva. Bećirović je u svom govoru poručio da neće biti član koji će zastupati samo interese svoje partije i naroda iz kojeg dolazi, već da će biti u službi države i svakog njenog građanina", poručili su iz udruženja.

Bećirovićevu kandidaturu ranije su podržali iz 'Bošnjačkog pokreta', stranke A-sda, više nezavisnih načelnika, neki hrvatski intelektualci kao i Srpsko građansko vijeće. 

„Cilj mi je ujediniti Bosnu i Hercegovinu“, rekao je Bećirović novinarima u petak u Sarajevu.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.