21.6.2018. 18:00
0
''Džaba rade to u Sarajevu, ovdje mi odlučujemo. Neka oni prime te migrante koje su svjesno pustili u BiH''
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da je protiv stacioniranja migranata na teritoriji tog bh.entiteta.

- To što rade i planiraju u Sarajevu je džaba, ovdje mi odlučujemo. Neka oni prime te migrante koje su sasvim svjesno pustili u BiH, na osnovu politike koja je skrojena na nekim drugim mjestima... – ustvrdio je Dodik novinarima u Bratuncu.

Kaže migranti mogu tranzitno koristiti teritoriju RS, dobiti dnevnu prehranu i piće od nadležnih organizacija u RS, ali bez boravka u RS.

- Mi odbacujemo svaku vrstu stacioniranja migranata. Mogu da nas optuže za šta god hoće. Naravno da smo mi humani ljudi, ali ovu krizu nismo produkovali i ne želimo da trpimo posljedice – dodao Dodik.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.