23.6.2018. 11:59
0
Akademik Omer Ibrahimagić dobitnik Zlatne Ahdname za 2018. godinu
Članovi Udruženja Bosansko-Tursko prijateljstvo BOSFOR iz Sarajeva, uručili su u petak godišnje priznanje POVELJU ZLATNA AHDNAMA, jednom od najuglednijih pravno-politoloških naučnika akademiku Omeru Ibrahimagiću.

Ahdnama mu je dodijeljena za sveukupan doprinos obnovi nezavisnosti, međunarodnom priznanju, odbrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta, multikulturalne, demokratske Bosne i Hercegovine, pojašnjavaju iz Udruženja.

Povelju Zlatna Ahdnama, akademiku Omeru Ibrahimagiću u njegovom domu, uručili su članovi Odbora za dodjelu godišnjih priznanja udruženja BOSFOR akademik Mirko Pejanović, predsjednik Odbora za dodjelu godišnjih priznanja za 2018. godinu, prof.dr. Marinko Pejić, član Odbora, prof. Esad Likač, član Odbora i dr. Rizvan Halilović, predsjednik Udruženja BOSFOR. 

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.