26.7.2018. 15:05
0
Ahmetović: Rajku Vasiću hitno narediti neuropsihijatrijsko vještačenje
Poslanik Nezavisnog bloka u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sadik Ahmetović smatra da Tužilaštvo BiH treba teretiti člana Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Rajka Vasića zbog govora mržnje na njegovom Twitter profilu o nedavno preminuloj predsjednici Udruženja "Majke Srebrenice" Hatidži Mehmedović.

Srpska Liberalna Javnost žali Hatidžu. Ženu koju su iskoristili ko Mečku. Ta javnost bi bila sretna da se Srbima svake godine može prepisati neki Genocid. Ko lijekovi kod doktora - napisao je ponovo jučer Vasić na Twitteru.

Kao defektolog, Ahmetović je kazao da Vasiću hitno treba narediti neuropsihijatrijsko vještačenje i dugoročni tretman psihologa.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.