27.7.2018. 9:13
0
Bukvarević potpisuje ugovore s 50 predstavnika boračkih udruženja
Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević sa 50 predstavnika udruženja danas će potpisati ugovore o dodjeli sredstava Transfera za pomoć u zapošljavanju i samozapošljavanju boračkih kategorija putem boračkih udruženja.

Kako je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH najavljeno, ukupna vrijednost tih ugovora je oko 900.000 KM, a njihovom provedbom bit će zaposleni pripadnici boračkih kategorija, direktno ili putem kooperaterskih usluga, piše “Fena”.

Ugovori će biti potpisani u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.