19.8.2018. 12:20
2
Šefik Džaferović na skupu u Kalesiji kritikovao SDP i SBB, te poručio: Jedino snažna SDA garantuje jaku državu BiH
Kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović je, nakon tribine u Banovićima nastavio seriju direktnih razgovora sa građanima posjetama Teočaku, Sapni i Kalesiji.

Džaferović je govorio o svom programu i odgovarao na sva aktuelna pitanja koja su zanimala građane. Istaknuo je da je SDA autentična politička snaga proizašla iz naroda i stranka koja artikuliše politički glas bošnjačkog naroda. To je, kazao je, bilo tako u proteklim decenijama, a bit će i u buduće, navodi se u saopćenju SDA.

- Jedino snažna SDA garantuje jaku državu BiH. Sve ostalo su kopije ili projekti zasnovani na ličnim interesima pojedinaca, koji su spremni da za komad vlasti izdaju interese i države i naroda, kao što je to u dva mandata radio SDP i kao što to svakodnevno radi vlasnik SBB-a, koji je bio spreman da vlastiti narod optuži za početak rata - naglasio je Džaferović na tribini u Kalesiji.

On je dodao da nikakve laži i uvrede iz protivničkih tabora, koje se svakodnevno plasiraju o njemu i SDA, ne mogu promijeniti činjenice.

- Obišao sam cijelu BiH, svakodnevno razgovaram sa ljudima i očigledno je da je narod shvatio njihov jeftini populizam i smutnju. To su ljudi koji ne smiju da napuste svoje kancelarije i sarajevske kafane i odu među narod - kazao je.

Džaferović je u Sapni, Teočaku i Kalesiji razgovarao sa stranačkim rukovodstvima SDA i brojnim građanima.

(Fena / Haris Ahbabović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.