23.8.2018. 16:45
0
Obavljena dženaza Iremu Karišiku, stradalom od groma u Hrvatskoj
Na gradskom groblju Bare u Sarajevu danas je obavljena dženaza Iremu Karišiku (25), koji je nastradao u nedjelju usljed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane kod Splita u Hrvatskoj. Veliki broj rodbine, prijatelja i kolega oprostio se od nesretnog Karišika.

Prijatelji će ga pamtiti kao perspektivnog mladića i dobrog druga. Karišik je završio Farmaceutski fakultet i bio je magistar farmacije. Radio je kao medicinski predstavnik za kompaniju “Johnson and Johnson”. Nastradali 25-godišnjak je bio navijač Željezničara, a od njega su se oprostili i brojni prijatelji s tribine “Manijaci”.
 
Svjedoci su hrvatskim novinarima ispričali da je mladić stradao dok se na plaži u Mutograsu kupao sa svojom djevojkom.

- Munja je udarila u more, čula sam krik i shvatila da se dogodila tragedija. Iako je djevojka bila do njega, ona nije stradala i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nesretnom mladiću, nažalost, nije bilo spasa - ispričala je mještanka Mutograsa, prenosi Avaz.ba. 

Ekipa Hitne pomoći odmah je stigla na mjesto događaja, ali Karišiku nije bilo spasa. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.