5.9.2018. 15:35
3
"Nisam ništa uradio, vidio sam da neki krvavi leže po cesti i htio sam da pomognem jednom čovjeku. Jedan policajac me je uhvatio za ruku i pogodio me gumenim metkom, izbio mi zrak"
Bivši borac 105. motorizovane brigade Mujo Porobić povrijeđen je u današnjem incidentu koji je izbio između demobilisanih boraca i sarajevske policije, a novinarima je kazao kako "sav trne od bolova"

"Ne vjerujem da ovo mogu izdržati srce i pritisak. Pretukli su me, vukli su me ulicama kao vukovi, kao kojoti", kazao je Porobić novinarima.  

U današnjem incidentu povrijeđen je i Uzeir Maslo. Kako je kazao novinarima našao se u nemilosti pet policajaca dok je pomagao čovjeku koji je krvav ležao na tlu, prenosi Avaz.ba.

"Nisam ništa uradio, vidio sam da neki krvavi leže po cesti i htio sam da pomognem jednom čovjeku. Jedan policajac me je uhvatio za ruku i pogodio me gumenim metkom, izbio mi zrak. Noga mi je također bila povrijeđena, nisam je osjetio nikako", rekao je Maslo.

Lejla Trle 

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.